wiatm,
Sciagnalem ta gre:
http://www.pr0team.net/showthread.php?t=21263
mam problem ... bo nie moge przejechac wiecej jak dwa okrazenia i silnik zaczyna misie palic... :/ nie iwme coorbie zle moze moglby ktos mi pomoc??

z gorydzieki

siema.
Ja tez zainstalowalem ta gierke i nie mam pojecia dlaczego nie moge przejechac wiecej niz 2 kolka.
Jak ktos cos wymysli to niech napisze.
pozdr
Kod:
http://rapidshare.com/files/37530313/f1cpl.zip.html
Tutaj macie spolszenie robcie tak jak mowi Readme nastepnie w opcjach awarie mechaniczne ustawcie wylacz i wszystko.Od teraz mozna cieszyc sie grą.
mam problem!!! siciagnalem ta gre z rapidshare i jak probuje wypakowac to wyskakuje mi okno i musze jakies haslo podac a nie wiem jakie
czekam na odpowiedz
to jest hasło do rozpakowania pliku. Powinno być podane pod linkami z ktorych sciagałeś.
damiano15;68781 napisał(a):mam problem!!! siciagnalem ta gre z rapidshare i jak probuje wypakowac to wyskakuje mi okno i musze jakies haslo podac a nie wiem jakie
czekam na odpowiedz
A podaj dokladnie z których linków sciagales to postaram sie znalesc haslo.
hasło masz w pliku .gif a dokładniej z tego co mi wiadomo to bedzie zapewne
Cytat: ~~cenzura~~
pozdrawiam
hej! nie wiem jak przestawic silnik albo cos w tym stylu zeby po 2 okrazeniach silnik mi sie nie palil
jesli mozecie to napiszcie jak zmienic zeby nie palil sie silnik
Jak napisałem w poscie wczesniej musicie wylaczyć awarie mechaniczne.Probowalem wszystkich sposobów inaczej sie nie da.
ok.szefie tylko ze ja mam wszystko po angilesku i jakos nie moge tego nigdzie znalesc.
awaria silnika to po angilesku-enigne failure a awaria mechaniczna to breakdown mechanically i za diabły nie moge tego znalesc.wes podaj mniej wiecej gdzie to jest zeby mozna bylo wyłaczyc...
z gory dzieki
juz doszedłem jak sie to wylacza...
dla przyszłych forumowiczow: wchodzicie w OPTIONS, pozniej na dole sa podkategorie bierzecie RULES i tam jest taka kategoria MECHANICAL FAILURES bierzecie OFF ale to nie wszystko!! rowniez gdy wlaczycie nowy sezon bedzie trzeba rowniez wziasc na OFF
MECHANICAL FAILURES i mozna sie cieszyc spokajnal jazda bez zadnych defektow.
Pozdrawiam!! i zycze milej zabawy z F1
Sorry ale moża tak ustwić że kwalifikację są tak jak naprawde tak samo z wyścigiem????