Forum dyskusyjne - Gry, filmy, muzyka, programy - proks.pl

Pełna wersja: Zobaczcie moje dzieło
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Biorę udział w konkursie na najlepszą reklamę Twix'a.

Film:
Kod:
http://www.wrzuta.pl/film/rpI2ZszNez/eksperyment

Co sądzicie o moim filmie? Jest to moje pierwsze takie dzieło Wink
Proszę o głosy jak i miłe komentarze.

Z góry dzięki Smile
Musze przyznać, że się napracowałeśSmile Chociaż myślę, że stać Cię na coś więcejWink
Hahaha a jednak dało się to załatwić bez większego przypału Wink Mi się wkręca, bije na głowę te wszystkie inne razem wzięte - w końcu jakiś plan i fabuła Smile
Oczywiście max ocena, jeśli nikt nie będzie oszukiwał i nabijał głosów, to PSP już jest w Twojej kieszeni.
Mogłem jeszcze dodać jakąś nastrojową nutę w tle, ale zawsze może się ktoś przywaliś o prawa autorskie więc wolałem nie ryzykować. Miałem jeszcze kilka dobrych pomysłów ale najgorsze że wpadły mi do głowy dopiero jak wszystko montowałem :/
No z tych co oglądałem to Twoje wygląda najlepiej, tylko gdzie to trio? Zdaje się miało być trio...
A to ty do mnie pisałeś wczoraj ;P Gdybym wiedział to bym lepiej ocenił Wink a tak poza tym to filmik taki sobie. Nie oglądałem innych więc nie mam do czego porównać ;]
Cytat:§ 2. Warunki wzięcia udziału w Konkursie
c) wykonają zadanie konkursowe, polegające na przesłaniu filmu, który będzie przedstawiał oryginalnie zinterpretowaną wypowiedź jednej lub kilku osóbzawierającą 3 (trzy) następujące słowa: „ciastko”, „karmel” i „czekolada”, użyte w dowolnej kolejności (dalej „Nagranie”Wink;

Nie musi być trio Wink Ogólnie to wiem że mój filmik nie jest jakimś wypasem bo co tu się spodziewać po amatorze, ale na tle reszty jak narazie dobrze się prezentuje.
Przekierowanie