Biorę udział w konkursie na najlepszą reklamę Twix'a.
Film:
Kod:
http://www.wrzuta.pl/film/rpI2ZszNez/eksperyment
Co sądzicie o moim filmie? Jest to moje pierwsze takie dzieło

Proszę o głosy jak i miłe komentarze.
Z góry dzięki

Musze przyznać, że się napracowałeś

Chociaż myślę, że stać Cię na coś więcej

Hahaha a jednak dało się to załatwić bez większego przypału

Mi się wkręca, bije na głowę te wszystkie inne razem wzięte - w końcu jakiś plan i fabuła
Oczywiście max ocena, jeśli nikt nie będzie oszukiwał i nabijał głosów, to PSP już jest w Twojej kieszeni.
Mogłem jeszcze dodać jakąś nastrojową nutę w tle, ale zawsze może się ktoś przywaliś o prawa autorskie więc wolałem nie ryzykować. Miałem jeszcze kilka dobrych pomysłów ale najgorsze że wpadły mi do głowy dopiero jak wszystko montowałem :/
No z tych co oglądałem to Twoje wygląda najlepiej, tylko gdzie to trio? Zdaje się miało być trio...
A to ty do mnie pisałeś wczoraj ;P Gdybym wiedział to bym lepiej ocenił

a tak poza tym to filmik taki sobie. Nie oglądałem innych więc nie mam do czego porównać ;]
Cytat:§ 2. Warunki wzięcia udziału w Konkursie
c) wykonają zadanie konkursowe, polegające na przesłaniu filmu, który będzie przedstawiał oryginalnie zinterpretowaną wypowiedź jednej lub kilku osóbzawierającą 3 (trzy) następujące słowa: „ciastko”, „karmel” i „czekolada”, użyte w dowolnej kolejności (dalej „Nagranie”
;
Nie musi być trio

Ogólnie to wiem że mój filmik nie jest jakimś wypasem bo co tu się spodziewać po amatorze, ale na tle reszty jak narazie dobrze się prezentuje.