Forum dyskusyjne - Gry, filmy, muzyka, programy - proks.pl

Pełna wersja: Jakich antyvirusów używacie??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Ja od kilku lat używam avast home, a wy ??
Kaspersky Anti-Virus 6.0 ! (Norton za duzo pamieci zjada Tongue)
Nie ma jak NOD32. Używam go odkąd pamiętam. Kiedyś próbowałem inne, ale zawsze mi coś nie odpowiadało.
ja używam avasta - przyzwyczaiłem sie do niego. Tak szczerze powiedziawszy to nawet nie zwracam uwagi na antywiry.
dajcie mi moda to bede rozdawal warny ;//// PODOBNY TEMAT!! http://pr0team.net/thread21477.html
juz sie tak nie czepiaj, sam powiedziales ze to podobny temat. A moze jestś zazdrosny ze temat załozony przez yamiego sie rozwija?
lol i co by mi to dalo?? gdybym tak podchodzil do sprawy to sam bym zakladal 10 tematow dziennie ;/... Poprostu sie zastanawiam jaki jest sens pisania tego samego po 5 razy??
No może i masz rację. To zwykłe nabijanie postów, no ale jak można to też sobie nabiję jednego Wink. Chociaż z drugiej strony tamten temat dotyczył opinii ściśle określonego programu, chociaż wątek powędrował w trochę innym kierunku. Myślę, że należałoby bardziej trzymać się tematu, chociaż to nigdy nie jest do końca możliwe.
No i to tyle z mojej strony w dyskusji, która odbiega od tematu w kolejnym wątku Big Grin
Ja mam avasta i uwazam ze jest on bardzo dobry w wykurzaniu wirusow!
Szczerze mówiąc ja jak na razie poszukuje dobrego, siedzę na avaście i stwierdzam, że jest według mnie jako oceniony 1/10.. albo 0/10. Ostatnio przeinstalowałem antywirusa i w trybie offline nowy antywir znalazł aż 6wirusów.. przedtem używałem avasta i oto rezultat głupiego wyboru... Jak na razie nadal mam avasta bo 'niedawno' miałem reinstalke i tylko jego pod ręką miałem.. muszę szukać xD
Ja niemusze używać antywirusa bo i tak robie co tydzień formata ale jak by co polecam avasta
NuNeK napisał(a):Ja niemusze używać antywirusa bo i tak robie co tydzień formata
Ja co tydzien robilem formata jak mialem Windowsa ME xD heh caly czas sie sypal Smile
Obecnie nie uzywam AV bo nie chce mi sie go zainstalowac Tongue ale jak juz mam zainstalowanego to jest to Norton Wink
Ja również używam Avasta i nie narzekam Smile
kaspersky najlepszy avast sporo przepuszcza wirusów a norton bardzo spowalnia kompa

Moja nauczycielka od przetwarzania informacji uważa że najlepszy antywirus to norton i adware Big Grin jaki minister tacy nauczycielowe Big Grin
nod32 i nie narzekam, przedtem uzywalem nortona.. porazka
Stron: 1 2
Przekierowanie