Forum dyskusyjne - Gry, filmy, muzyka, programy - proks.pl

Pełna wersja: Z jakiego Windowsa korzystacie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Piszcie z jakiego Windowsa korzystacie ! Big Grin Big Grin

Ja korzystam z Windows Vista Ultimate
A ja korzystam z Winda XP (pewnie jak większość)
win Xp
a ma ktoś win MX ? jak on sie sprawuje ? jest jakaś różnica oprócz wygląu?
Oczywiście że XP Big Grin mam nadzieje że szybko wyjdzie ten SP3 o ile wogóle sie pojawi
ja mam właśnie na jednym xp prof... na drugim xp home... a na trzecim właśnie mx IV (hmmm... mod?) mały zwinny i praktycnie nie wiele się różni od zwykłego xp... jak coś to dodałem go do downloadu (wraz ze spisem różnic co do xp)
Cytat:Piszcie z jakiego Windowsa korzystacie !

A skad wiesz ze akurat ktos korzysta z Windowsa yy...
Przeciez sa tez inne systemy, no ale ja akurat mam Windowsa XP HE Tongue
ja rowniez mam xp prof.ciekawe tylko kto ma oryginalnego windowsa?Wink
A ja mam oryginalnego windowsa XP ;] ale korzystam z pirata sciagnietego z internetu, bo chyba kopie zapasowa mozna miec Smile
Mam tez "oryginalna" plytke 3in1 z WIN 98 , 2000 i ME kupiona chyba z 6 lat temu na stadionie za 15 zl Big Grin
ja mam XP-eka i jestem usatysfakcjonowany narazie nie zmieniam XD
Jak wiekszosc tutaj mam XP-eka ale tez linuxika do ktorego wszystkich zachecam Smile
niema jak Windows MX RGB ....lepszy wygląd,miej zbędnych rzeczy i miej ramu zabiera...git system..........polecam!!!
Windows XP PRO SP2 OEM
Windows Vista Home Premium OEM
A ja mam Windows MX RBG Big Grin
U mnie Windows XP Profeska z Service Packiem 2.
Witam.
U mnie aktualnie chodzi XP MX7 z dodatkiem SP3. Chciałem go wypróbować i okazuje się że jest o wiele lżejszy i jakby trochę przyspieszył.
Na razie chodzi OK chociaż miałem małe kłopotki ze sterami. Mój komp(staruszek) nie akceptował tych zintegrowanych z systemem.

Pozdr
Stron: 1 2
Przekierowanie